Kollektiv liv

Idag är jag TRÖTT med stora bokstäver. hah..
Sara försöker lura med mig ut men vi får väl se om jag lyckas lura henne att stanna hemma isället.
Här i vårat lilla kollektiv flyter livet på som vanligt. Daniel har kutat runt som en idiot och städat. Duktigt. Sedan firrade vi firreskålen. Nu glänser den och man kan faktiskt se fiskarna.

Per aka Pizza Per/ PP/ Shadow och Matte sitter och spelar Guitarr Hero i vardagsrummet. Daniel och Jonatan är på Kvantum. Jag och Sara sitter i köket och pimplar öl. Nellie är på Kollo i gammelstan, Skoj hängde väl med Daniel och Jonatan... tror jag. Katten är väl... ute? Och fiskarna är i skålen. Det är ganska många individer i en tvåa.

Daniel "Jag skulle vilja se Mia vara med i en skräckfilm"
Jag "jag skulle vilje se ditt huvud på en påle"

Julen och det där

Julen den kom och gick precis som vanligt. Inte särskillt spännande för min del. Tror jag har blivit gammal och tråkig.
Bästa klappen var mobilen jag fick av mamma. Äntligen en fungerande (och svin häftig) telefon!
Jag har ätit som en gris, myst och kollat på tv. Bara vanliga saker som man gör under jul. Inget märkvärdigt.
Nu är det bara nyåret som ska invigas med god mat, alkohol, trevligt sällskap och lite normala katastrofer som ändå alltid sker oavsett om man vill det eller ej. Kan bli intressant.
Jag ska kläcka ur mig ett nyårslöfte också hade jag tänkt. Har aldrig lyckats hålla dom tidigare men nu är det fan på tiden att man klarar det.

Har inte så mycket mer att tillägga såå...
Over and out

Böghög

Idag bär det av norrut för julfirande och jäsande. Känns inte helt fel.

Inatt har vi sovit tre pers i soffan här hos Sara och Jonatan. Jag, Daniel och Per. Vet inte hur vi lyckades men jag har då sovit som en liten bäbis. Tydligen har jag använt Per som studdsmatta och sparkat honom lite då och då. Har ett litet minne av att jag smällde upp tårna i ansiktet på honom också. Spännande.

Nu spelar Sara julmusik i hopp om att pränta in lite julstämning i oss. Tror jag har blivit för gammal för sånt här.

Well, GOD FUCKING JUL ALLIHOPA!

Fel sida av sängen

Jag kan ju informera att jag INTE gillar att vara den som vaknar först. Jag är så sjukt uttråkad att jag snart går och hoppar hage i Saras säng så hon vaknar.
Hon får 15 minuters skönhetsömn till, sen är det klippt.
Fast ska jag vara ärlig så gillar jag inte att vakna överhuvudtaget. Det tar alltid så länge innan kroppen slutar känna sig tung och magen kurrar fast än jag inte är hungrig. Jäääävligt jobbigt och iriterande.

Jag har på känn att den här dagen kommer bli seg och jobbig. Tror inte jag har vaknat på rätt sida riktigt. Men jag ska göra mitt bästa för att försöka vända på det där.

Nä nu ska Sara UPP!

En sån där söndag

Denna söndag har jag inte varit allt för ambitiös men känner mig ändå rätt nöjd med mina insatser.
Har suttit med datorn som fastklistrad i famnen och blängt på Blocket.se efter lägenheter. Har komponerat ihop tjusiga mail, kollat kartor, räknat och sånt där jobbigt.
Förutom det så har jag suttit och läst på tjuvlyssnat.se. Min nya favorit sida.
Den har lockat fram ett och annat asgarv ur mig dom senaste dagarna.
Sara tyckte också det var kul tills hon fick ont i nacken.
Film har vi tydligen också glott på men jag minns inte vilka.

Funderar på att sluta snusa när jag flyttar till Sthlm. Det symbolierar en ny start i livet för mig så det är väl lika att göra det riktigt och rätt när man ändå gör mig besväret att tänka possitivt.

Det hade varit häftigt om jag kunde somna snart. Har en hemlig terrorkupp att utföra på morgonen och sedan jobbar jag ju hela eftermiddagen. Skulle vara nice att vara pigg för en gångs skull.

Nä nu ska jag tvinga Sara att bestämma sig för vilken filmjävel som ska få äran att natta oss.

PS: När jag tänker efter så har majoriteten faktiskt varit Schmögar. Undra varför?

Hoppla

Ja hallåååå! Mia anropar världen!
Idag har jag jobbat och varit duktig. Sara och Jonatan höll mig sällskap och Jonatan har fyllt på drickakylen :)
Vi spelade hänga gubbe när det fanns lite att göra och Jonatan var ju INTE den vassaste kniven i lådan idag. Men kul var det! Lätt en av dom bästa dagarna på jobbet. Måndag och tisdag är dock mina sista dagar. Känns äckligt sorgligt faktiskt. Har verkligen gillat mitt jobb och mina arbetskamrater. Det är inte ofta man gör det.

Har byggt bo här hos Sara och Jonatan för tillfället. Stackars Jonatan har nu två små stökisar och 3 djur att ta hand om. Tycker nästan synd om killen. haha.

Nä, nu är det film som står på schemat.

Schmög!! haha

Premiär

Okej nu är det premiär för min Blogg.se. Häftigt va? Sara har lärt mig hur man fjantar med det här nu, har inte fattat ett skit tidigare. Ibland är man fan för blond.

Nåja, min dygnsrytm är åt h-vete och jag ska jobba imorgon. KUL. Jobbar dessutom helt själv, öppnar och stänger i biblioteksfiket. Dock har ju Sara och Jonata lovat att hålla mig sällskap hehe.
Man ska dra ner andra med sig.

Any how, för er som följer min blogg på lunar så vet ni ju redan att det bär av mot Sthlm för mig i början av januari. Har fortfarande inte hittat någon lgh men jag har ju akutboeenden om det krisar sig. Känns bra. :)
Frisörskolan är i toppklass och tydligen är det vääldigt många som vill gå där. Måste bara ÄN en gång få skryta om hur duktig jag var på intervjun! Jag charmade nästan ihjäl rektor Cecilia. Ca 500 söker till skolan. Ca 80-90 får komma på intervju. Där av väljer dom endast ut 15 st som får börja! Och JAG är en av dom! Fatta oddsen! Jag är så jävla bra ibland. hihi.

Nä nu ska jag kolla vad Sara och Jonatan håller på med för spännande. Det var snack om nå skräckfilm som stod på schemat. ;)

Puss och kram ses på stan!